Ако имаш два DVD плейъра, дай един на съседа си

 

Предмети. Големи, малки, скъпи и евтини. Към някои успяваме дори да се привържем. В един момент обаче много от тях се оказват излишни. Въпросът е, какво правим с тях тогава?

Споделяме, е отговорът на NeighborGoods!

Тази иновативна платформа за споделяне на излишни предмети е един от начините да станем „по-богати“ с по-малко пари. И тъй като част от екипът ни е дишал известно време габровски въздух, сърцата ни трепват при тази мисъл.

Шегата на страна. Идеята на сайта е да заемете за кратко или дълго вещ, от която не се нуждаете, на някой, който се нуждае от нея повече. Работи предимно на локално ниво, тъй като глобалната размяна на вещи се очаква да стане възможна едва с изработването на телепорта.

Ако нямате нужда от DVD плейъра си или колелото ви прашасва в гаража, то със сигурност някой има нужда от тях. Освободете пространство в дома си, като само с няколко клика видите кой иска да се придвижва на велосипед в квартала, но няма финансова възможност.

За да гарантира безопасността на потребителите си, NeighborGoods предлага богата система за оценяване на всички юзъри. Сайтът има и специален календар, който ви напомня за края на „заемният“ период.

Системата ви позволява да влезете с Фейсбук или Туитър акаунтите си, което пък ще направи предметите, от които не се нуждаете видими и за вашите приятели.

В България сайтът все още няма почва, но в Щатите работи безотказно. Предвид социо-икономическото състояние на обществото ни, определено имаме някои предпоставки той да заработи бързо. Уви, надали тази прекрасна идея обаче ще се размине без да бъде опорочена от изобретателния български измамник.

Advertisements

One thought on “Ако имаш два DVD плейъра, дай един на съседа си

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s