Най-готиният офис в света е… в Румъния!

По-принцип изпадането в крайности не е правилно. Затова и рядко слагаме класификацията „най“ за дадено нещо. Този път не можем да се въздържим. Виждали сме жестоки дизайни на офиси, футуристични, еко, битови, какви ли не. Този, на който попаднахме днес, ни срази.

Дами и господа, един от най-готините офиси в света се намира в Румъния, ако не и най-готиният.

В двуетажно ателие с обща квадратура от 250 кв. м. се разполага офисът на X3, международна компания за уеб дизайн. Атмосферата за работа е убийствена и майсторската изработка е дело на интериорните дизайнери Стефан Лазар и Александра Аврам.

Офисът се намира в Тимишоара и е на два етажа. На първия са разположени две малки стаи, отделени със стъкло и едно общо помещение за работа. На второто ниво има малка кухня, кът за разпускане и очарователна конферентна зала.

Много добре осъзнаваме, че когато в понеделник се върнете на работа, ще изпаднете в лека естетическа депресия. Няма как да ви го спестим.

Ако разгледате снимките, които трябва да отбележим, са дело на Анди Попеску, ще забележите някои чудесни, малки хитрини. Масата за работа на първия етаж всъщност е роял, а на втория етаж има колело, обърнато с гумите нагоре, което се използва за закачалки.

На същата снимка с колелото може да забележите още две чудесности. Първо, на стената в дъното се вижда закачалка… нарисувана закачалка. В близък план пък се вижда чудесна улична лампа, която се вписва перфектно в общия декор.

Оставяме ви да се любувате на красотата и да попивате идеи. Ние се впускаме в търсене на поредната умност, a за тази благодарим на колегите от Freshome.com.

Advertisements

3 thoughts on “Най-готиният офис в света е… в Румъния!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s