Rolling In The Deep – 6 жестоки кавъра на Adele

Продължаваме да сме на гребена на музикалната вълна и днес решихме да ви представим пет жестоки кавъра на Adele – Rolling In The Deep. Песента е страхотна и е написана от едноименната изпълнителка и Paul Epworth.

Всъщност, това е най-продаваната песен на Adele. Парчето стана номер едно в 11 страни по света, включително САЩ, Канада, Великобритания и прочие.

Кавърите наистина са страхотни. Сякаш мъжките изпълнения са по-готини, но това оставяме да прецените вие. Приемаме и вашите предложения!

Rolling In The Deep:

Kina Grannis е сред една от особено известните Youtube изпълнителки. Нещо като Ezmee Denters, която успя да стигне дори до дует с Justin Timberlake и му подгряваше на турнето в Европа.

Maddi Jane е само на 12 години, но определено изпълнява песента достойно, за да прави компания на Adele на някой концерт. Фразировката на малкото момиче е страхотна и прави така, че песента звучи различно и хубаво.

John Ledgend. Няма нужда от повече обяснения. Може само да вмъкнем едно „The“ между двете му имена.

David Cook е победителят в American Idol 2008. Ние го харесваме още откакто чухме как разбива с кавър на Billie Jean в стил Chris Cornell. Мъжете в екипа му завиждат за гласа и ако го засекат на улицата ще му откраднат гласните струни.

Boyce Avenue както винаги заслужават внимание. Момчетата просто знаят как да направят една песен да звучи още по-нежно, отколкото е в оригинал. Нашите поздравления.

Linkin Park, последни в списъка, но не и по-качество. Изпълнението им на живо е брутално яко (знаем, че не харесвате това словосъчетание). Само слушайте. Слушайте де 🙂

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s