Шест божествени стаи, отново в Швеция + Тонове снимки

Ако сте попадали на Умности повече от веднъж, много е възможно да сте усетили лекото ни залитане по страхотния нордически интериорен дизайн. Колкото не искаме да живеем на север и обичаме юга, толкова и харесваме страхотния вкус, който датчани, шведи и норвежци демонстрират в домовете си.

Отново сме в Алвхем, Швеция. Предния път ви показахме как може да направите 55 кв. м. да изглеждат като 100 и да ги изпълните с красота. Днес разполагаме с много по-голяма площ, която обхваща общо 6 стаи и е разположена на два етажа.

Този апартамент е невероятно съчетание от изчистеност, яркост и пъстри аксесоари. Всичко е бяло – стените, уредите в кухнята, мебелите. Подът е в естествен дървесен цвят, но детайлите правят въздуха между стените свеж.

Всеки етаж разполага с отделна баня и тоалетна. На първия са дневната, кухнята и холът, а на втория са спалните. Няма нужда да коментираме скосените тавани, те винаги ще бъдат едно от най-очарователните неща в архитектурата.

Преди да ви впуснем в галериите, ще ви помолим единствено да гледате цветовете. Виждате ли един, който да не си пасва? 🙂

Първи етаж:

Източник: Freshome.com

Advertisements

One thought on “Шест божествени стаи, отново в Швеция + Тонове снимки

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s