Дъ-Дъ-Дъб-Дъ-ъ-ъ-ъ-Дъ-Дъб-Дъб-степ. Дъбстеп. Marquese Scott

Той е младото изтърсаче на 21 век. От „Ammunition Promotions“ му лепнаха името Дъбстеп. И макар и да е известен само от около пет, шест години, вече има своите идоли.

Един от майсторите на стрийт танца се казва Marquese Scott, родом от Калифорния (САЩ), бивш военен. Част е от групата Remote Control, а наскоро стана брутално известен с танца си за „Butch Clancy“ Pumped up Kicks remix, на Foster The People. Нагледно във видеото горе ^

Скот е фантастичен танцьор. Сърцето му работи само на ниски честоти, между 138 и 142 удара в минута, колкото е темпото в дъбстепа. Музиката движи всяко мускулче и ако си мислите, че видето върви на забавен каданс, не, върви си с нормално темпо.

Майсторът на дъбстепа нашумя и с участието си в известните ТВ програми „So You Think You Can Dance“ и „America’s Got Talent“. Повече за него може да научите от Фейсбук профила му – тук.

Ние пък ще се отдадем на басовите звуци и разредения фонов брейкбийт (както казва Уикипедия за дъбстепа), в следващата оригинална реклама на Самсунг…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s