Стриптийз за по-здравословен живот + ВИДЕО

Не, не е това, което вероятно си мислите. Със сигурност работата на пилона не е лека и гори много калории, но този път историята е различна.

Днес ще ви представим една жестока реклама на… минерална водаContrex„. Компания е френска и черпи своя продукт от сърцето на планината „Vosges“. През далечната 1760 година д-р Багард открива изворите и слага началото на един дългогодишен и успешен бизнес.

През 1861 година френската Академия по медицината отличава „Contrex“ за чистота и качеството на продуктите.

В днешно време марката стои твърдо зад философията за активен и здравословен начин на живот. Според специалистите, които произвеждат минералната вода, в 1,5 л. се съдържат 87% от нужния дневен прием калции и 29% от нужния дневен прием на магнезий.

Да се върнем на рекламата.

Как по-най-оригинален начин може да се рекламира минерална вода. Не питайте „Девин“ и „Горна баня“, те със сигурност са скарани с тази област.

„Contrex“ залагат на изпитаното – секс. Но нищо животинско, нищо грозно. На един площад в Париж са разположения няколко велоергометри, които захранват мощна аудио система и една стена от диоди, които са настроени при достатъчно енергия от велоергометрите да прожектират движещ се образ.

А образът е на мъж, който прави стриптиийз. След една минута лудо въртене на педалите всички жени, някои от които съмнително красиви и изваяни, постигат резултата – мъжът е гол. Същевременно обаче те постигат и още един важен резултат – изхабяват над 1000 калории.

Изводът е простичък: „Поддържането на форма не е задължително да бъде скучно.“

Видео: 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s