„Уембли“ на джагите + ВИДЕО

Спомняте ли си как Джоуи и Чандлър дадоха старт на масова истерия по джага през 90-те? Днес имаме честта, удоволствието и естетическата наслада да ви представим джагата на 21 век!

11

Продуктът на GRO Design бе представен още преди три години на Панаира на мебелите в Милано. След една година внимателно планиране изобретателите на феноменалната джага решиха и да я пуснат на пазара, в доста ограничена бройка.

Не ни е известно дали е стигнала до България, но със сигурност благодарение на нас ще стигне поне до вашите монитори и ако сте мъже, уверени сме, ще изпитате истински оргазъм.

Дизайнът на 11 е мотивиран от модерните стадиони, които богатите клубове построиха през последното десетилетие. И защо, когато спортните съоръжения в цял свят търпят развитие и джагата да не претърпи своето?

Ние, разбира се, никога няма да оставим старата джага. Това все едно феновете на Арсенал да забравят „Хайбъри“. Но кой не би искал да има „Емиратс“ в хола си или по-точно „Уембли“?

Всяка джага е ръчно изработена от майстори на изкуството и не случайно авторите спечелиха награда за дизайн на изложението през 2008.

Футболистите са изработени от хром и са със сребърен цвят. Дръжките са дело на Louis Vuitton, a в средата на полето има лампи, които отчитат попаденията. Осветлението на джагата допълнително допринася за изключителното усещане на финал в Шампионската лига.

Предлагаме ви да я видите и в действие:

 


Асоциация: Виждаш как дъждът вали през него – телефонът на бъдещето

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s