БГ Умности. Защото у нас също има умни хора

Вчерашният ден бе специален за „Умности“. Разговорът с Дарин Маджаров беше изключително вдъхновяващ, а броячите отчетохa рекордни посещения за последния месец.

Това ни вдъхнови да променим леко редакторската политиката на сайта. Отново ще пишем за умните неща около нас, но вече ще отделим специален акцент върху умните неща в България.

Защото у нас също има много умни хора, събития, открития и други съществителни, които могат да бъдат характеризирани като „креативни“, „вдъхновяващи“, „остроумни“ и „интересни“.

Обещаваме да търсим все повече хора като Дарко, като разчитаме и на вас, да ни помагате с намирането на подобни лица. Ако познавате някой гениален човек, който е намерил хитър начин да реши социален проблем или изобщо се занимава с дейност, която има добавена гражданска стойност, препратете го насам.

Може да ни пишете на umnostiblog@gmail.com. Обещаваме да отговорим!

А всичко родно може да следите специално в категорията „БГ„, която се намира в края на хоризонталното меню (точно под тапета).

Днес ви оставяме с един прекрасен разказ за журналистиката от 1940 година в най-чистия й вид. Очаквайте статията съвсем скоро 🙂

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s