Пет чудесни коледни идеи за малко пари + СНИМКИ

След кратка предколедна почивка Умности се завръща с втората си статия, която носи в себе си духа на „Коледата – възможна“.

Този път се спряхме на изгледа в пет различни дневни. Всички изглеждат доста лъскаво, но не забравяйте, нашата цел е да организираме една красива Коледа, с малко средства. Затова само ще крадем идеи.

Идея 1: Цветя

Кой каза, че трябва да пръскате луди пари за гирлянди, топки, венци и прочие. Настроението не идва от материята, а от съчетанието на цветовете. Затова защо пък да не заложим на цветята? Коледа не е силен цветарски сезон, цените са поносими, а червеното никога няма да бъде по-живо!

Идея 2: Топки в купата

Топките за украса не са само за елхата или за гирляндите. Не по-малко ефектно би било, ако напълните една стъклена купа с тях и я сложите на масата. Не се ограничавайте в цветовете и ще получите един пъстър и свеж аксесоар за масата.

Идея 3: Елха в саксия

В днешно време изкуствените дръвчета вървят ръка за ръка с пластмасова стойка, която има навика бързо да се чупи. Ако пък залагате на естествено дръвче, нещо, което ви препоръчваме да не правите повече, трябва сами да направите подходяща кръстачка. Ние имаме оригинално решение – саксия!

Идея 4: Букви

Ние сме хора на словото, затова умеем да намерим очарованието във всеки един надпис, стига да го има. Ако бъдат направени стилно, дори и най-баналните пожелания могат да внесат много уют и настроение. А какво по-евтино от няколко червени листа хартия и няколко бели, от които да направите буквите (или обратното).

Идея 5: Чергата е на мода

Помните ли цветните черги в селската къща на баба ви? Е, отново са на мода. Затова, ако разполагате с такава, едно пране и тя може да внесе невероятен уют в хола или дневната. Една възглавница и подът се превръща в страхотно място за игри, четене или разни други прекрасни неща. А както казахме, Коледа е в настроението.

Ако искате още интересни коледни идеи, следете емблематичната ни рубрика „Коледа“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s