Малка, умна хижа в планината + Снимки

Мечтаете ли си за вила в планината? И ние. Събрали сме доста вдъхонвяващи предложения и тъй като сме алтруистично настроени (ако не сте го разбрали вече), ще ви споделим поредната чудесност.

Намира се в област Беркшайър, Масачузец, САЩ. Разположена е върхи 70 кв. м., което на американските ни колеги им се струва изключително малко, но познавайки способността на българина да събере четиричленно семейство, включая цялото животинско стопанство, в 56 квадратни панелни метра, на нас ни се вижда доста.

Още повече, че единствената отделна стая в тези 70 кв. м., така да се каже, е банята с тоалетната. Всичко е едно цяло, което създава усещане за пространство, типично за американските домове.

Ако българско семейство наеме или си купи хижата, трябва да знае, че в красивия й вид се побират двама възрастни (1 спалня) и две деца (1 двуетажно легло). Има си и кухнески кът, дневен кът и едно стъклено антре.

Като казахме стъкло и трябва задължително да отбележим огромните витрини. Този планински дом не се изолира от гледката, напротив, представя ни я в цялата й прелест.

За капак хижата си има и мозък. С други думи, собствениците й могат да я командват от дистанция (отопление/охлаждане, вода, ала-бала).

Чудесна е, нали?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s