Бъди свободен + Най-жестокото видео

Паметта на човечество е особено чувствителна, когато става дума за свобода. И колкото и да се борим за нея, винаги има граница, която искаме да преодолеем.

За любителите на парашутизма (известен още като въздушно гмуркане) границата е височината.

Днес ще ви срещнем с кампанията „Infinity List“ (Безкрайният списък), чиято конкретната идея е да се промотират екстремните спортове, свободата в тях и най-вече да помогнат на хората, които ги снимат и показват на света.

Точно там намерихме и три клипа на австралийската криейтив компания „Betty Wants In„. Студиото е създадено през 2007 година и работи в сферата на дизайна и мултимедията.

„Infinity List“ разполага с осем категории според различните типове спорт и един от тях е парашутизма. Точно там се включват и австралийските лудаци.

Водещото видео е третото от кампанията им се казва „Опитай свободата„. Първото е „Опитай човешкия полет“ и „Опитай нулевата гравитация„. Ако трябва да сме по-точни, идеята е не толкова да опитате, а да почувствате. Да влезете в кожата на един от десетките парашутисти.

И да се насладите. На свободата. На красотата на природата. На усещането, че държите съдбата в ръцете си и ходите по бръснача.

Видеото определено ни вдъхнови и затова обявяваме тази седмица за „Екстремна“. След снощното клипче за погото, утре предстои да ви покажем една от най-яките и високи люлки в света.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s