Първото lip-dub предложение в света + Видео

Днес ще ви покажем първото в света lip-dub предложение за женитба. Вдъхновени от нежното обяснение на Стайнбек какво е любовта, отново сме на романтична вълна, този път с оригиналното хрумване на един младеж на има Айзък Лимб.

За тези, които не знаят какво е lip-dub, това е нов стил в правенето на клипчета, при звука се наглася спрямо мърдането на устните на „актьорите“ след заснемането на видеото.

По-темата за любовта. На 23 май 2012 година Айзък поканил половинката си на вечеря с родителите му. Братът на бъдещия младоженец докарал девойката, но вместо да я покани у дома, помолил я да седне в багажника на колата и да си сложи слушалки.

И всичко започва с една лигава песен, но трябва да признаем, подходяща за случая – Marry You (Bruno Mars). Следващия път бъдете по-оригинални, молим, не знаете ли за орк. Дряново? 🙂

Джипът тръгва и цялата рода и приятели на младоженеца започват да разиграват театър за възлюбената, която на края (вероятно заради камерите) няма как да не каже „Да“. Браво Бет, браво булко!

Сега сериозно, ние наистина сме впечатлени. Много добра работа, оригинално и запомнящо се. Не случайно видеото събра над 3 млн. гледания само за 3 дни…

Ето го и него:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s