Идеалната къща за уикенда

Встрани от претъпкания шум на големия град (в случая Ню Йорк), едно дуо архитекти Calvin Tsao и Zack McKown претворява простото великолепие на една селска къща. И не стига, че самото здание е изключително красиво, ами и е разположено в двор от над декар, който се радва на буйна, зелена растителност.

Целта на къщата е да ви върне назад във времето, когато детските игри бяха все плод на въображението, поради липса на цифрова виртуална реалност. Съответно няма да имате интернет, нито телевизор, нито пък съраунд система.

Единственият диск е този на природата, когато се разходите из близката гора. Богатството на цветовете идва от медните отенъци на настъпващата есен. Като в роман от Емили Бронте.

Това е място за мечтане, написаха от „Freshome“, когато представяха къщата. То е точно такова, с богата си библиотека, остъклена веранда, вана в средата на стаята и спалня с прозорец зад нея.

В такъв тип къща бихме искали да отседнем, ако отидем на Плевняфест, за който може да прочетете по-детайлно в специалната ни статия.

Изящество на простичките и сантиментални неща. Насладете му се…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s